Pomrčina Sunca najviše će utjecati na ova četiri znaka

Moćna pomrčina Sunca stiže 30. travnja, za vrijeme mladog Mjeseca! Ova energija je snažna, intenzivna, naglašava velike promjene i sada je definitivno moguće ostvariti želje. 4 znaka Zodijaka očekuje pravo zadovoljstvo, provjerite jeste li među njima!

Ovan

Ova pomrčina će utjecati na financije. Otvaraju se neočekivane prilike, neočekivani poslovi, pristižu neočekivani dobitci. Ili bi to moglo biti oslobađanje od obaveza. Svoje financije možete lako podići na višu razinu.

Mogu se promijeniti stavke rashoda, može se promijeniti skala prihoda i rashoda. Imat ćete preispitivanje vrijednosti: što je važno u životu, a što nije.

Jasno ćete sebi izgraditi hijerarhiju vrijednosti. Svoje financije ćete dovesti u red, tako da ni u čemu nećete oskudijevati.

Jarac

Teme ljubavi i zadovoljstva će ući u vaš život. Možda ćete neočekivano dobiti novac ili saznati da vas očekuje sjajan novi početak.

Neki baner

Možete dobiti vijesti vezane za djecu: promjena u školi, promjena u vrtiću ili sportskim sekcijama. Može se pojaviti novi hobi, kreativni hobi.

Možda romansa, sastanak i ljubav na koju ste čekali. Sada će vam biti jasnije koje korake na polju romantike treba poduzeti.

Ribe

Za Ribe će glavne teme za vrijeme pomrčine Sunca biti pitanja o kontaktima, komunikaciji, stranim jezicima i pristizat će puno novih informacija.

Možete kupiti nešto vrijedno. Obiteljski događaji zahtijevaju veliku pažnju, ali neka sve bude u duhu radosti.

Možda će biti selidbe ili putovanja. Imat ćete želju da započnete nove tečajeve, proširite znanja, posebno u sferi stranog jezika, što će vam dati priliku za napredovanje.

Vaga

Vage će se baviti financijama u ovom periodu. To su bankarska sredstva, krediti, investicije. Sada je moguć kraj krize.

Možete dobiti neočekivani novac, od poreza ili nasljedstva.

U privatnim stvarima možete očekivati uspjeh, posebno kada je riječ o obitelji.

sensa.mondo

Neki baner