Poželite sretan Uskrs uz prekrasan Blooming buket!

Proljeće uvijek predstavlja radost! Simbolizira i novo buđenje, poletnost, energiju, ljepotu i naravno cvijeće, mnogo cvijeća! Pred nama je divan proljetni blagdan, koji predstavlja zajedništvo, obitelj i slavlje života.

Cvijeće najbolje simbolizira radost novog života i zato se u ovakvim prilikama i poklanja! Stoga, ako još uvijek ne znate što pokloniti i fali vam ideja, uvijek možete posegnuti za čarolijom proljetnog cvijeća! Naravno, ovo je trenutak kad za svoje najdraže biramo ono najljepše. Ono posebno.

O bloomingu smo vam već pisali i predstavili prelijepe bukete i flower boxove, prigodne za darivanje vaših djevojaka, supruga, zaručnica… no ovog puta želimo vam dati ideju za bukete prigodne za blagdansko darivanje vašim majkama, tetkama, sestričnama, sekama, rođakinjama ili jednostavno prekrasne flower kombinacije kao obiteljski dar za sve članove kućanstva.

Wild Blooms buket

sretan Uskrs uz prekrasan Blooming buket

Buket potpis

Neki baner
Buket potpis3

Garden buket

Garden buket2

Pretty in Pink buket

sretan Uskrs uz prekrasan Blooming buket

Bloom buket

sretan Uskrs uz prekrasan Blooming buket

Novitet u njihovoj ponudi je i prekrasni Flower basket!

sretan Uskrs uz prekrasan Blooming buket

Uz to što je dostupna od 0h do 24h svaki dan, online cvjećarnica Blooming.hr donosi i raskošnu ponudu različitih cvjetnih aranžmana buketa u kojoj ćete pronaći savršeni poklon za svaku priliku i svaku dragu osobu. Raskošni buketiBlooming tuljci s proljetnim tulipanima i impresivni flower boxovi ispunjeni vječno privlačnim ružama dio su njihove raskošne ponude u kojoj možete pronaći i druge cvjetne vijence i aranžmane.

Njihov team vrlo je brz i spretan te je narudžba i dostava unutar sat vremena moguća već isti dan! Narudžbe s dostavom za isti dan zaprimaju se do 16:00 sati. Svježe cvijeće šalje se u pupoljku da što duže traje.

Blooming.hr želi vam Sretan Uskrs!

Neki baner