Statement satovi za modernu Amazonku; snaga i elegancija kakvu nude samo Versus Versace i Jacques Lemans brendovi

Iako su pametni telefoni zamijenili mnoge gadgete, ručni satovi i dalje su neophodni modni dodatak ali i isto tako i simbol prestiža, elegancije i dobrog ukusa. Možemo li dame, sebe zamisliti bez lijepog ručnog sata? Ja iskreno ne mogu, osjećala bih se nekako golo, izloženo. No, ne samo to, imati sat koji izražava vaš identitet, ukus i karakter, je poput osobnog nakita skrojenog baš za vas, koji jednostavno paše uz sve odjevne kombinacije.

Možda su zaista pametni telefoni zasjenili mnoge stvari koje smo do prije desetak godina smatrali neophodnima, ali dobar komad nakita nikada neće!

Baš tako doživljavam neke brendove, kao personalizirani nakit koji uz to ima i stvarnu funkcionalnost. Bilo da birate za sebe sat koji će biti vaš statement, osobni potpis, baš kao parfem po kojem vas poznanici i obitelj prepoznaju, ili birate poklon za dragu prijateljicu, birate dio osobnosti.

Stoga, odabir treba biti slikoviti prikaz vas ili dame za koju birate ovaj profinjeni dar. I tu ne možete pogriješiti s Versus Versace satovima.

Ženstveni, elegantni, od biranih najfinijih materijala , u nijansama od zlatne, srebrne, crne, bronze do nježne rose gold nijanse, temeljeni na preciznoj izradi, Versus Versace ručni satovi stvoreni su kako ne biste ostale nezamijećene.

Neki baner

Od klasične elegancije, do logomanije koja je bila popularna devedesetih godina, Versus Versace daje nam trendy, ikonografske satove s potpisom. Možete birati između kožnih, silikonskih i metalnih remena ovisno o tome koji materijal više volite i koji stvara bolji osjećaj na vašoj koži.

Definirajte svoj osobni brend. Budite ikona. Budite trend. Osjećajte se poput dive, jer s ovim satom na ruci vi to zaista i postajete, ne samo zbog njegovog imena i elegantnog dizajna koji uvijek ide ukorak s vremenom, već zbog toga što će on apsolutno istaknuti ono najbolje na vama, vašu osobu, vašu karizmu.

Živimo u vremenu kada se svi trude nešto postati, vi nemojte, vi budite što jeste i blistajte u svom sjaju i poklonite si dobar osjećaj. Jer baš to vam jamči Versus Versace.

Ako ste pak dama koja ima snagu uzdrmati svjetove i ne bojite se biti drugačija, pokazati svoju snagu, emancipaciju i neopisivu ženstvenost, onda je za vas kao stvorena elegancija i profinjenost, a neopisiva jednostavnost dizajna Jacques Lemans satova.

Dizajn ovog brenda u svim svojim varijacijama kao da poručuje – „ja sam dovoljna“ što je po meni stav koji svaka žena treba zauzeti kako bi zaista definirala sebe, kako bi se oslobodila stereotipa društva i kako bi zauzela svoje mjesto u svijetu.

Žena koja nosi svoju srž u pogledu, hoda graciozno i samouvjereno, gradi uspješnu karijeru i ne boji se reći „ne“ svemu što je ne inspirira i što je ispod njenog standarda, odabrat će za sebe ovaj moćni modni dodatak. Jer ona je prava Amazonka. I ne pristaje na ništa manje od izvrsnog.

Baš tu izvrsnost, žar i energiju nudi Jacques Lemans brand.

Sumirat ću svoju preporuku motom koji me definira od kad sam bila djevojčica a koji potpuno opisuje ženu za koju su ovi satovi kao stvoreni „Za mene ne postoji nemoguće, za ‘nemoguće’ mi samo treba malo više vremena!“

Nemoguće ne postoji za modernu Amazonku. Jer ona zna što želi, gdje ide i kako će tamo doći. Ona je hodajući brand za sebe i sve što nosi, kako se prezentira i kako zrači je karizmatično, jako i nezaobilazno.

Ona nikada ne ostaje nezamijećena. O njoj se priča u superlativima. Ona je jednostavna, dobrodušna i snažna. Ona je hodajuća inspiracija, baš kao i satovi koje nosi.

A ti, jesi li Versus Versace ili Jacques Lemans? Vjeruj mi, koji god odabir bio ne možeš pogriješiti., jer uvijek biraš sebe.

*Powered by Cordis d.o.o. ovlašteni distributer za Republiku Hrvatsku renomiranih svjetskih brandova satova: Jacques Lemans, Versus Versace , Daniel Klein, Bigotti, Lee Cooper, Roccobarocco, te modni nakit 2Jewels i Mabina. Novosti vezane uz njihove brendove možete pratiti putem Facebooka i Instagrama.

Neki baner