Teslin pogled na zdravlje: “Onaj tko živi u stanju nadahnuća je zaštićen od svih loših energija!”

Kada jednom otvorite um i dušu pred mogućnošću da su zvijezde, galaksije i ljudska bića Jedno, onda će vam se svemir prikloniti i prosuti pregršt darova u život na isti način kao što je to učinio Tesli. Ne zaboravimo, svemir je satkan od milijarda milijardi niti univerzumske inteligencije koja vidi, čuje i sluti sve što postoji, ali i ono čega još nema.

Danas je sve veći broj onih ljudi koji su nezadovoljni materijalnim poimanjem zdravlja i liječenja. Iscjeljenje nije samo fizička stvar, već i mentalna, duhovna i emotivna, dok je fizički plan samo ”monitor” koji pokazuje bolest. Naša inteligencija, duša i svemir su pak oni koji nam oblikuju zdravlje, veli kvantna znanost.

U velikim kulturama prošlosti liječnici su bili mudraci, poznavaoci prirode i svemira. Znali su da liječenje bolesti mora prodirati kroz tijelo i stići do srži: uma i ljudske duše. Ukoliko liječenje ne stigne do njih, čovjek nije izliječen.

Danas medicina uglavnom liječi materijalnim sredstvima bolest koja nije materijalne prirode, a pošto se ona oslikava na fizičkom tijelu, misli se da joj je tu i suština.

Ljudsko biće je vječna zvijezda koja plovi kroz ocean Mira, vele drevni tekstovi. Mir je ono čemu valja težiti na putu zdravlja i to onaj za koji se borio Nikola Tesla. On zna kako priroda umiruje čovjeka i da samo smirena osoba može vladati sobom, svojim mislima i energijama svijeta.

Naš znanstvenik se pridržava dnevnog rasporeda koji je podrazumijevao ono što mu je davalo savršeno zdravlje. U djetinjstvu je naučio da se mora baviti sobom (često je bolovao od teških akutnih stanja) pa je svoje tijelo i um držao pod kontrolom, ne dozvoljavajući im nikakve iskorake.

Neki baner

Tesla je cjelina s okruženjem, budući da je savršeno asimiliran u ambijent koji ga okružuje. To je i jedan od razloga što psihološki za njega bolest uopće ne postoji. Pošto živi u stanju nadahnuća i blaženstva, Teslino biće je zaštićeno od loših energija.

Konstantno stvaralaštvo je otkucaje njegovog srca, lučenje hormona i vitalnost unutarnjih organa držalo u normali, dajući mu savršeni metabolizam. Njegov stvaralački zanos i pridržavanje ritma življenja donijeli su mu ogromnu medicinsku i zdravstvenu dobrobit.

U astromedicini se danas zna da veza tijela i uma sliči na radio emitiranje na slijedeći način. Um odašilje impulse inteligencije, DNA ih prima, a blaženstvo predstavlja nosioca signala. Ako ovo troje surađuju, oni postaju Jedno koje je napredno i suštinski zdravo.

Njegov DNA je jak, a geni spremni za humano preživljavanje na ovom planetu. Osjetila su mu izoštrena pa posjeduje nekada i previše bolnu hipersenzitivnost, jer ona nisu odvojena od kontinuuma prirode i Zemlje, već su stopljena s njim.

Stoga Tesla daje sjajne opise i medicinske studije: oka, mozga i drugih regija ljudskog tijela. Teslin zanos stvaranja je njegova osnovna vibracija koja prizvodi organske kemikalije što kolaju njegovim tijelom, odašiljući svoju vibraciju u eter, a Priroda i svemir ih ”čitaju”.

Kada jednom otvorite um i dušu pred mogućnošću da su zvijezde, galaksije i ljudska bića Jedno, onda će vam se svemir prikloniti i prosuti pregršt darova u život na isti način kao što je to učinio Tesli.

Ne zaboravimo, svemir je satkan od milijarda milijardi niti univerzumske inteligencije koja vidi, čuje i sluti sve što postoji, ali i ono čega još nema.

autor Dr. Irena Sjekloča Miler

Iz knjige Nikola Tesla – Unutrašnji svet zdravlja: Medicina

Preuzeto sa: Atma

Neki baner