Veliki horoskop za nadolazeću vladavinu Ovna: Što donosi?

Lavovi, tijekom cijele vladavine Ovna toliko je odvažne, vatrene energije na vašoj strani. Izaći ćete s druge strane ove vladavine Ovna s novim i svježim sjajem! Vodenjaci, pred vama su velike promjene tijekom sezone Ovna jer Pluton prelazi u vaš znak! Vrlo je vjerojatno da će se nešto u vašem životu promijeniti tijekom godina koje dolaze i da ćete zakoračiti u novu moć. Ostanite otvoreni prema mogućnostima!

Ovan

Vrijeme je da započnete novo putovanje oko Sunca! Sada imate najbolje i najblistavije energije na svojoj strani. Mladi Mjesec u znaku Ovna 21.3. pojačat će vašu motivaciju i pokrenuti vas u boljem smjeru. Ako vaš rođendan pada unutar 3 dana od ovog mladog Mjeseca, imat ćete velike koristi od ove nevjerojatne energije tijekom cijele godine. Iskoristite to da tražite prilike koje želite! Sve je moguće!

Pun Mjesec u Vagi početkom travnja, 5.4., može potresti pitanja srca, natjerati vas da konačno donesete odluku o važnoj vezi u svom životu. Alternativno, može vas potaknuti da razvijete dublju vezu s nekim vama bliskim. Možda je osoba koju ste tražili cijelo vrijeme bila tu.

Pluton također 23.3. kreće u znak Vodenjaka, što donosi rijetku energiju u naše kozmičko polje. Pluton u Vodenjaku potaknut će probleme koji se odnose na vašu mrežu i zajednicu. Ako imate projekt koji želite pokrenuti, vaša mreža može se pokazati kao vaša najvrjednija imovina.

Kako se sezona Ovna bliži kraju, 19.4. imamo nevjerojatnu pomrčinu Sunca. Ova pomrčina Sunca donosi neke od najboljih manifestacija energije koje ćemo vidjeti tijekom cijele godine, stoga posadite malo sjemena, iznesite svoje želje u Svemir i pogledajte kako će se stvari uskladiti da biste krenuli naprijed.

Neki baner

Tijekom cijele sezone kuha se fantastična i vrlo kreativna energija, stoga je iskoristite u svoju korist. Ako vaš rođendan pada blizu pomrčine Sunca 19.4., godina koja je pred vama bit će vrlo kreativna i vjerojatno ćete vidjeti kako se mnogi vaši snovi i vizualizacije ostvaruju.

Bik

Vladavina Ovna započinje mladim Mjesecom u znaku Ovna 21.3.

Ovaj mladi Mjesec nosi nevjerojatno snažnu energiju za nove početke. Ako ste se osjećali pomalo nemotivirano i tromo, ova energija mladog Mjeseca potaknut će vas da poduzmete akciju i da pokrenete stvari koje želite postići.

Ako trebate tražiti novi posao ili tražite prilike, ovaj mladi Mjesec je fantastično vrijeme za akciju. Ne dopustite da prilika propadne, čak i mala akcija može vam pomoći da maksimalno iskoristite ovu nevjerojatnu svježu energiju.

Ubrzo nakon ovog snažnog mladog Mjeseca, Pluton prelazi u znak Vodenjaka i donosi posebnu energiju. Pluton je bio u zemljanom znaku – Jarcu pa bi vam njegov prelazak u zračni znak Vodenjaka mogao donijeti olakšanje.

Možda ćete se osjećati kao da ste došli do kraja dugog puta transformacije. Kako prelazimo u travanj, 5.4. nas pozdravlja pun Mjesec u znaku Vage.

Ovaj Puni Mjesec sadrži neke prekrasne iscjeljujuće energije, podsjećajući nas da se vratimo u naše stanje cjelovitosti. Zatim ulazimo u sezonu pomrčina s pomrčinom sunca u znaku Ovna 19.4.. Ovo je blistava pomrčina koja donosi nešto od najljepše, najsvježije i najinspirativnije energije!

Iskoristite ovaj mladi Mjesec za sadnju sjemena i poduzimanje koraka naprijed. Postoji mnogo zamaha naprijed tijekom sezone Ovna, ali kako bude dolazila do kraja, Merkur će se pripremiti da krene retrogradno upravo na vrijeme za sezonu Bika.

Poduzmite nešto ranije u sezoni Ovna, jer do trenutka kad dođemo do kraja, morat ćemo zastati i uhvatiti dah od svih energetskih ažuriranja.

Blizanci

26. ožujka Mars konačno napušta vaš znak Blizanaca gdje je bio od kolovoza 2022. godine. Mars je proveo jako, jako dugo vremena u vašem kutu zodijaka, prepravljajući vaše motivacije i razine energije. Ali sada je otišao, pomažući donijeti rješenje i zatvoriti sve u vašem životu što se činilo nedovršenim ili u limbu.

Mladi Mjesec u znaku Ovna 21.3. donosi valove svježe energije na naše kozmičko nebo, nadahnjujući nas da razmišljamo drugačije i da stvaramo nove projekte za sebe. Kreativna energija je visoka pa ako postoji nešto što želite stvoriti ili pokrenuti, ovaj mladi Mjesec nudi savršenu inspiraciju za djelovanje.

Kako prelazimo u travanj, 5. nas pozdravlja pun Mjesec u znaku Vage. Dok pada u zračni znak, osjetit ćete iscjeljujuće vibracije oko ovog punog Mjeseca.

Možda ćete doživjeti iscjeljenje u vezi ili steći dublju svijest o tome kako se odlučujete pokazati u društvu drugih. Nakon ovog punog Mjeseca ulazimo u sezonu pomrčina.

Pomrčine su uvijek vrlo transformativno vrijeme. Prva pomrčina je solarna pomrčina mladog Mjeseca u znaku Ovna. Dostižući vrhunac 19. travnja/aprila, ova pomrčina sunca za vrijeme mladog Mjeseca ima fantastičnu energiju za očitovanje i postavljanje namjera.

Rak

Mars ulazi u vaš znak 26.3., dajući vam poticaj energije i pomažući vam da se bolje organizirate. Možda ćete osjetiti poriv da ponovno uskladite neke od svojih motivacija ili možda razmislite o tome što vas doista pokreće naprijed.

Neki baner

Mladi Mjesec u znaku Ovna 21.3. moćan je i savršeno je vrijeme za sadnju sjemena i razmišljanje o tome što želite iznijeti u svijet. Spojite ovo s Marsom u vašem znaku i nalazite se u jednoj od najboljih pozicija za obavljanje poslova i postizanje stvari u ovoj sezoni Ovna!

Kako prelazimo u travanj/april, 5.4. nas pozdravlja pun Mjesec u znaku Vage. Iz ovog punog Mjeseca teče snažna iscjeljujuća energija.

Vjerojatno ćemo doživjeti neku vrstu iscjeliteljskog proboja ili čak možemo primijetiti da su te rane iz naše prošlosti konačno omekšale i postale lakše podnošljive. Kako dublje ulazimo u travanj/april, ulazimo u sezonu pomrčina.

Prva pomrčina sezone je 19.4. i to je pomrčina sunca za vrijeme mladog Mjeseca. Ovo je vrlo moćna pomrčina koja će otvoriti vrata novim početcima i svježim prilikama. Naša sposobnost manifestiranja bit će visoka pod ovom pomrčinom pa neka radi za vas!

Lav

Toliko je odvažne, vatrene energije na vašoj strani tijekom cijele vladavine Ovna. Izaći ćete s druge strane ove vladavine Ovna s novim i svježim sjajem! Mladi Mjesec u Ovnu 21.3. donosi valove nove energije, što nas može potaknuti da razmišljamo drugačije i budemo kreativni!

Iskoristite ovaj mladi Mjesec za sadnju sjemena i postavljanje namjera, jedan je od najboljih koje ćemo doživjeti ove godine! Ubrzo nakon svijetlog mladog Mjeseca, Pluton prelazi u znak Vodenjaka.

Kako je Vodenjak nasuprot vas na kotaču zodijaka, osjetit ćete ovu energiju u svojim odnosima i doživjeti je u onima koji su vam najbliži. Pluton je planet moći pa bi se vrlo lako moglo dogoditi da se okružite novim i moćnim ljudima ili možda morate dobro razmisliti s kim se želite družiti. Pluton u Vodenjaku je dugo putovanje, tako da će možda biti teško točno odrediti što će tek doći.

Kako prelazimo u travanj, 5.4. doživljavamo pun Mjesec u Vagi. Postoji neka prekrasna iscjeljujuća energija povezana s ovim punim Mjesecom, posebno oko pitanja srca. Ovdje postoji prilika za pravo liječenje srca.

Zatim prelazimo u sezonu pomrčina, koja je uvijek vrlo transformativno vrijeme. Prva pomrčina dogodit će se u Ovnu 19.4.. To je pomrčina sunca za vrijeme mladog Mjeseca koja nam donosi više svijetle i hrabre energije.

Ova pomrčina ima izvrstan potencijal manifestacije, stoga zapišite te ciljeve i prezentirajte ih Svemiru.

Djevica

Vladavina Ovna počinje mladim Mjesecom u znaku Ovna 21.3.. Ovaj mladi Mjesec nosi nešto od najsjajnije i najsvježije energije koju ćemo vidjeti cijele godine. Prigrlite ovaj mladi Mjesec radeći na stvaranju svježe i nove inspiracije u svom životu. Napravite neke promjene, osvježite svoj prostor i učinite ono što vam je potrebno kako biste unijeli malo nove kreativnosti u svoj život.

Nakon ovog mladog Mjeseca doživljavamo monumentalni pomak Plutona u Vodenjaka. To se događa 23. ožujka i jedno je od najrjeđih i najposebnijih usklađivanja koje će se dogoditi ove godine.

Pluton koji izlazi iz zemljanog znaka, Jarca, u zračni znak, Vodenjaka, može donijeti olakšanje ili suptilnu promjenu. Obratite pozornost na teme koje vam se pojavljuju u ovo vrijeme, možda ćete čak primijetiti neka rješenja dugotrajnih problema s kojima ste radili.

Kako prelazimo u travanj, 5. ćemo doživjeti pun Mjesec u Vagi. Ovaj pun Mjesec u Vagi nosi neke snažne iscjeljujuće energije koje možemo upotrijebiti za popravljanje ljubavnih problema i pomoći nam da produbimo veze u našim najintimnijim odnosima.

Ako se želite iskupiti nekome ili se ponovno povezati s nekim iz vaše prošlosti, ovaj pun Mjesec nudi vam podršku. Zatim prelazimo u sezonu pomrčine, koja je uvijek transformativno razdoblje.

Pomrčine nas obično postavljaju tamo gdje trebamo biti i mogu donijeti iznenadnu promjenu ili preokret kako bi nas tamo doveli. Pomrčina sunca za vrijeme mladog Mjeseca u Ovnu 19.4. ipak je dobra i vjerojatno će nam donijeti neke lijepe prilike i blagoslove.

Ono što manifestirate ili iznesete u Svemir bit će uvećano, stoga svakako postavite neke svjesne namjere.

Vaga

Ovan sjedi nasuprot vama na kotaču zodijaka, tako da ste uvijek blisko povezani s ovom sezonom. Mladi Mjesec u znaku Ovna 21.3. donosi fantastičnu svježu energiju u vaš život koja može nadahnuti nove ideje ili nove kreativne vizije.

Možda ćete dobiti poticaj da upoznate nekoga posebnog ili da se pokažete na novi način. Ubrzo nakon mladog Mjeseca, Pluton prelazi u znak Vodenjaka. To će se dogoditi 23.3., a iako će trajati samo nekoliko mjeseci, dovoljno će nam dati predodžbu onoga što dolazi.

Obratite pozornost ovog dana na bilo kakve promjene moći ili gdje možda držite svoju moć, budući da je Pluton jako povezan s ovim na osobnoj razini. Kako ulazimo u travanj, dočekuje nas pun Mjesec u vašem znaku! Pun Mjesec u Vagi 5.4. nosi prekrasnu iscjeljujuću energiju, pomaže vam da otvorite svoje srce i možda vas navede da na novi način razmišljate o svim boljkama ili zdravstvenim problemima.

Možda ćete konačno osjetiti da možete voljeti i prihvatiti svoje tijelo ili ćete možda od prijatelja ili voljene osobe dobiti dirljiv dar koji vas podsjeća na vašu snagu i unutarnji sjaj.

Ovaj pun Mjesec je vrlo umirujući, stoga uživajte u njegovim zrakama! Nakon ove nježne energije punog Mjeseca, tada nas pozdravlja svijetla, odvažna, pomrčina sunca! Dostižući vrhunac 19.4., ova pomrčina je vrlo transformativna i može donijeti neke iznenadne novosti u vaš svijet.

Škorpion

Vladavina Ovna nosi nevjerojatno inspirativnu i kreativnu energiju koja će vam sigurno donijeti nove prilike i ideje. Ako vam je potrebna promjena, vladavina Ovna vam je može donijeti. Obratite pozornost na nove inspiracije i prilike koje će vas pronaći ispod mladog Mjeseca u znaku Ovna 21.3..

Ovaj mlad Mjesec otvara vrata ka novom putu, pomažući vam da napravite neke korake u novom smjeru. Nakon ovog mladog Mjeseca, Pluton prelazi u znak Vodenjaka 23. ožujka, započinjući potpuno novi ciklus s kojim ćemo raditi sljedećih desetljeća.

Pluton je vaš vladajući planet pa kad god se pomakne – što nije često – osjetit ćete to više nego većina! Pluton koji prelazi u Vodenjaka će postaviti novi ciklus kako bi se mogli povezati i uskladiti s našom osobnom moći.

Kako prelazimo u travanj, imamo pun Mjesec u Vagi koji doseže vrhunac 5.4.. Pun Mjesec u Vagi nosi iscjeljujuću energiju koja može uzburkati ljubavna pitanja.

Ako ste se nosili s bolnom ranom u vezi, ovaj puni Mjesec može donijeti olakšanje ili možda potrebu da se stvari stvarno riješe jednom zauvijek. Zatim stižemo u sezonu pomrčine.

Prva pomrčina u sezoni je pomrčina Sunca za vrijeme mladog Mjeseca u znaku Ovna 19. travnja. Ovo je snažna pomrčina za postavljanje namjera. Kreativna energija bit će na vrhuncu pa znajte da je sve moguće!

Strijelac

Početak vladavine Ovna donosi odvažnu, svježu i nadahnjujuću energiju u kojoj će vaša vatrena priroda zaiskriti! Mladi Mjesec u Ovnu 21.3. otvara vrata novim prilikama i donosi fantastičnu energiju za postavljanje namjera i poduzimanje koraka za postizanje naših ciljeva.

Ako postoji nešto što želite pokrenuti s mrtve točke ili projekt koji želite započeti, ovaj mladi Mjesec bit će na vašoj strani. Definitivno nemojte propustiti korištenje ovog mladog Mjeseca za poduzimanje radnji na nekom području vašeg života.

Nakon ovog mladog Mjeseca, Pluton prelazi u znak Vodenjaka. To se događa 23.3. i utrt će put većem ciklusu koji će se odvijati u narednim desetljećima.

5. travnja/aprila događa se pun Mjesec u Vagi, koji nosi iscjeljujuće energije, osobito oko pitanja srca. Ako prolazite kroz probleme u vezi, mogli biste otkriti da ovaj puni Mjesec dovodi stvari do vrhunca. Također možete otkriti da vam ovaj pun Mjesec donosi novu vezu.

Zatim prelazimo u sezonu pomrčina što je uvijek vrlo transformativno vrijeme. Prva pomrčina je pomrčina Sunca za vrijeme mladog Mjeseca u znaku Ovna. To je snažna pomrčina za nove početke i nosi vrlo kreativne energije. Vjerojatno će nam donijeti nove mogućnosti i prilike koje možda nismo ni vidjeli.

Jarac

21.3. pozdravlja nas mladi Mjesec u znaku Ovna. Ovaj mladi Mjesec iza sebe krije toliko energije i samopouzdanja pa ga svakako iskoristite za postizanje svojih ciljeva i snova. Svjesno razmislite o tome što želite manifestirati i znajte da će Svemir biti na vašoj strani.

Iako je ovaj mladi Mjesec pun prilika, osjetit ćete još jednu kozmičku energiju možda jednako snažno, a to je Pluton koji izlazi iz vašeg znaka. Pluton je u Jarcu od 2008., radeći na transformaciji svakog kutka vašeg života. Ali sada, 23.3., Pluton prelazi u znak Vodenjaka.

Iako će i dalje biti u i izvan Jarca, ovaj prelazak u Vodenjaka će vam se činiti kao da je teret skinut s vaših ramena. Osjetit ćete rješenje i završetak bilo kojeg putovanja koje je Pluton provodio u vašem životu.

Kako prelazimo u travanj, imamo pun Mjesec u Vagi, koji doseže vrhunac 5.4.. Ovaj puni Mjesec nosi neke snažne iscjeljujuće energije, pomažući vam da popravite sve brige, strahove ili tjeskobe koje su vam se možda motale po glavi.

Možda ćete otkriti da ste jači i sposobniji nego što mislite i da stvari nisu tako loše kao što ste se bojali. Nakon ovog punog Mjeseca, prelazimo u sezonu pomrčina! Pomrčine nas uvijek postavljaju tamo gdje trebamo biti, a pomrčina sunca za vrijeme mladog Mjeseca u znaku Ovna 19.4. vjerojatno će vam otvoriti neka nova vrata.

Vodenjak

Pred vama su velike promjene tijekom sezone Ovna jer Pluton prelazi u vaš znak, gdje će ostati sljedećih desetljeća! Pluton će prijeći u Vodenjaka 23.3., ali će ulaziti i izlaziti do sljedeće godine. Pluton je planet transformacije i osobne moći. Vrlo je vjerojatno da će se nešto u vašem životu promijeniti tijekom godina koje dolaze i da ćete zakoračiti u novu moć.

Uvijek je teško predvidjeti što Pluton može donijeti, ali znajte da ćete uskoro ući u posao i kroz sve to ćete se ponovno roditi.

21.3. događa se mladi Mjesec u Ovnu. Ovaj mladi Mjesec nosi neku fantastičnu energiju za postavljanje namjera i može vam donijeti nove prilike. Puno je te energije kroz sezonu Ovna, stoga ostanite otvoreni prema mogućnostima!

Kako prelazimo u travanj, 5. imamo pun Mjesec u Vagi. Ovaj pun Mjesec ima snažnu iscjeljujuću energiju, osobito oko pitanja srca i u našim vezama s drugima.

Zatim prelazimo u sezonu pomrčina koja je uvijek transformativno vrijeme. Prva pomrčina je pomrčina sunca za vrijeme mladog Mjeseca u znaku Ovna 19.4.. Ona sadrži visoko kreativnu energiju koja nam može pomoći da manifestiramo i iznesemo svoje kreacije u svijet.

Iskoristite ovu pomrčinu da poduzmete nešto što želite učiniti.

Ribe

Vladavina Ovna počinje s mladim Mjesecom u znaku Ovna 21.3.. Ovaj mladi Mjesec nosi snažnu energiju za nove početke. Može potaknuti našu motivaciju, donijeti svježu inspiraciju na naš način i savršen je za poduzimanje koraka prema našim ciljevima i snovima. Svakako iskoristite ovaj Mladi Mjesec u svoju korist poduzimajući korake u pozitivnom novom smjeru. Čak se i najmanji koraci mogu računati pod ovom energijom.

Nakon ovog mladog Mjeseca, Pluton, planet smrti i ponovnog rađanja prelazi u znak Vodenjaka. Pluton u Vodenjaku će stvoriti novi ciklus. Što se vas osobno tiče, mogli biste otkriti da vas Plutonov prelazak u Vodenjaka dovodi u vezu s nekim moćnim ljudima koji vam mogu pomoći da ubrzate svoju karijeru.

Kako prelazimo u travanj, imamo pun Mjesec u Vagi koji se aktivira 5.4.. Pun Mjesec sadrži neke duboko iscjeljujuće energije koje mogu potaknuti emocije oko stvari srca ili strastvenog projekta na kojem ste radili.

Nešto će se možda morati dovršiti ili riješiti pod ovim punim Mjesecom. Nakon punog Mjeseca ulazimo u sezonu pomrčina, koja je uvijek vrlo transformativno i iznenađujuće doba godine.

Prva pomrčina je pomrčina Sunca za vrijeme mladog Mjeseca u znaku Ovna 19.4.. Ova pomrčina Sunca sadrži vrlo kreativne energije koje mogu otvoriti vrata novim mogućnostima i inspiracijama.

To je snažna pomrčina mladog Mjeseca za postavljanje namjera. Postavite ih i gledajte kako se Svemir usklađuje da ih ostvari.

atma

Neki baner