Vladavina Ovna donosi jedan od najljepših perioda: Evo kada nam Univerzum počinje ostvarivati želje

Proljetna ravnodnevica i početak vladavine Ovna su magični dani, ostvarit će se mnoge želje! Kao simbol novog početka, 24. ožujka/marta pojavljuje se i mlad Mjesec koji donosi savršenu energiju za manifestiranje, ostvarenje želja i napredovanje. Još jedno iznenađenje planete pripremaju kada pored vladavine Ovna, Saturn uđe u znak Vodenjaka. Tada se otvara karmički ciklus u kojem se svako djelo naplaćuje ili nagrađuje.

Približavamo se periodu vladavine Ovna, odnosno trenutku kada Sunce ulazi u prvi znak Zodijaka 19. ožujka/marta i u njemu boravi sve do 20. travnja/aprila 2020. godine.

Sunce ulazi u Ovna u istom trenutku kada nastaje proljetna ravnodnevica – tada nastaje period u kojem se izjednačava trajanje dana i noći. Ovo je idealan trenutak da privučemo sjajnu energiju univerzuma.

Pojavljuje se energija novog početka i novih mogućnosti, a snaga Univerzuma potiče nas da se ostvarimo u velikim planovima.

Vrijeme je da započnete nove projekte, slijedite svoje snove i ambicije i pronađete stvari koje vas inspiriraju i motiviraju. Mnoge stvari podižemo na višu razinu i otpuštamo strahove iz prošlosti.

Neki baner

Sada je trenutak da napravite retrospektivu svih stvari koje ste preživjeli tijekom života – sve strahove, ograničenja i odstupanja od svojih želja.

Osvijestite sve situacije koje su vam donijele važne lekcije. Neka iskustva su nam bila potrebna kako bismo ojačali i podigli svijest.

Tijekom vladavine Ovna imamo nula retrogradnih planeta, snažnu kardinalnu energiju. To znači da treba odstupiti iz zone komfora i krenuti pravo ka ostvarenju ciljeva.

Ovo je zaista moćna pokretačka energija koja nas usmjerava da napredujemo na svakom polju, a početkom proljeća imamo i veliku zaštitu Univerzuma. Ako želite pokrenuti novi poslovni projekt, promijeniti posao, upisati neki tečaj, usvojiti nove zdrave navike, oprostiti nekome, spustite zidove i otvorite svoju dušu – period Ovna će učiniti da vam sve lakše pođe za rukom.

Ovo nije vrijeme sanjarenja, maštanja i pričanja o planovima, već period kada treba napraviti prve korake ka ostvarenju osobnih želja.

Također, period Ovna može biti stanje kada istražujemo unutrašnje biće, učimo nešto novo o sebi i pokušavamo uspostaviti balans sa svojim egom.

Budite otvoreni za znakove koje šalje Univerzum, slušajte unutrašnji glas, intuiciju i pokušajte pronaći pravu istinu o sebi.

Još jedno iznenađenje planete pripremaju kada pored vladavine Ovna, Saturn uđe u znak Vodenjaka. Tada se otvara karmički ciklus u kojem se svako djelo naplaćuje ili nagrađuje.

Kao simbol novog početka, 24. ožujka/marta pojavljuje se i mlad Mjesec koji donosi savršenu energiju za manifestiranje, ostvarenje želja i napredovanje.

lovesensa

Neki baner