Vladavina Ovna! Promjene, buđenje, proljeće, ljubav i preokreti!

Proljeće je i evo nas u kraljevstvu Ovnova! Ovan je moćan znak koji kad sjedne na tron uvijek budi planetu, budi sve ostale znakove i unosi jake vjetrove promjena u svačiji život. Pogledajmo što za nas znači vladavina Ovna!

OVAN

Posao: Pravo je vrijeme za aktiviranje važnih projekata koje ste krišom priželjkivali. Što god da ste namjerili, možete postići. Očekuju vas susreti s interesantnim ljudima koji imaju dobre namjere. Na neki način, vaš potencijal dobiva na snazi. Razaznajete putanju kuda bi bilo dobro da nastavite dalje. Ipak, ne bi bilo na odmet da znate i to da prave prilike tek dolaze, ovo sada su samo mali koraci u pravcu uspjeha prema kojem ste se usmjerili. Ukoliko u svom radu imate posla s ljudima koji su na rubu zakona, budite oprezni.

Što god odlučili – to ćete postići.

Ljubav: Pravi je trenutak za punu realizaciju kreativnih ideja o kojima već neko vrijeme razmišljate. Ukoliko je u vaše planove uključen partner, ipak ne očekujte mnogo, jer vam tu predstoji malo razočaranje. Voljena osoba nije u stanju ispuniti svoja obećanja. Ovo je razlog zbog kojeg ćete se, do kraja narednog perioda, osjetiti pomalo izdano, ali ako budete dovoljno smireni situacija se, krajem ovog perioda, okreće u vašu korist.

Zdravlje: Sklonost prehladi.

Neki baner

BIK

Posao: Oporavljate se od premora kojem ste, u proteklom periodu bili izloženi. Bit će vam potrebno vrijeme da okolinu uvjerite da ste i dalje zainteresirani za obaveze. Svoju melankoliju i iscrpljenost maskirate lažnom veselošću, a posljedica toga može biti da u svakoj situaciji budete prvi na udaru bilo kakvih komplikacija koje se tiču međuljudskih odnosa u vašem radnom okruženju. Kao dežurno sumnjivo lice, budite oprezni, možete biti okrivljeni čak iako odgovornost nije vaša.

Donijet ćete važnu odluku u vezi ljubavi i vašeg partnerskog statusa.

Ljubav: Dobro raspoloženje može pomutiti tuđa nevolja, bolest bližnjih ili nekoga tko vam je važan ili na neki način ovisi o vama. Bit ćete prozvani da pomognete, a to će podrazumijevati bitnu promjenu planova za koje ste mislili da su sigurni. Krajem ovog perioda, možete donijeti suštinski važnu odluku koja se tiče vašeg partnerskog statusa. Što god da bude, važno je da znate – svaki eventualni dogovor, sklopljen ovih dana, bit će raskinut.

Zdravlje: Nervoza.

BLIZANCI

Posao: Ne znate na koju stranu ćete se prvo okrenuti. U okviru ovoga, izvjestan je susret i poznanstvo s osobama koje će otvoreno predstaviti što očekuju od vas. Radi se o ljudima koji su na višoj poziciji pa je svaki kompromis vezan za vašu suradnju nemoguć. Ne preostaje vam ništa drugo nego da disciplinirano prihvatite sve što se traži i svojski prionete na posao. U protivnom, mogli biste proći kroz veliki stres, a nekima od vas u ovom periodu prijete ozbiljne neugodnosti na poslu.

Očekujte susret ili poznanstvo s osobama koje će vam otvoreno reći što očekuju od vas!

Ljubav: Ovih dana, kao da se želite nakratko opustiti. S druge strane, koči vas samodisciplina i ustrajnost u odnosima čak i onda kada vam ne ide. Idealno rješenje je negdje na sredini. Morate pronaći način da elegantno izađete iz učmale svakodnevice i sebi i partneru pružite malo topline i ljubavi. Za to vam nije potrebna nova osoba, naprotiv. Najljepše trenutke doživjet ćete s nekim koga dugo znate.

Zdravlje: Čuvajte se povreda.

RAK

Posao: Pokreće se obilje energije koja, nekima od vas, može život preokrenuti iz korijena, naročito ako se radi o nečemu na čemu ste u prošlosti već radili. Ovome su izložene najviše osobe čiji je posao povezan s komunikacijama ili prometom. S obzirom na to da su ovi dani obilježeni velikom dinamikom, potrebno je obratiti pažnju i na poslovne odnose jer su izvjesni neočekivani nesporazumi koji su nerješivi i trajno mogu narušiti suradnju s osobama koje su, za vašu karijeru, važne.

Pokreće se energija koja vam može promijeniti život iz korijena, ali očekujte i nesporazume…

Ljubav: Ovo je vrijeme velikih iskušenja za ljubav i romantiku. Iako se otvaraju novi horizonti, moguća su odugovlačenja koja vas vanredno iritiraju i deprimiraju. Ako tražite ljubav, ovo je period iščekivanja. Stvari mogu biti povoljnije ukoliko, tijekom ovog perioda, sebi priuštite kratkotrajan odmor. Izvjesno vrijeme u osami, pojačana fizička aktivnost i redovan san, pomoći će da savladate nestrpljivost koja vas remeti.

Zdravlje: Prekontrolirajte vid.

LAV

Posao: Neodoljivi ste magnet za ljude pune dobrog raspoloženja i pozitivne energije. Možda će vas njihov entuzijazam iritirati. Krajem mjeseca obuzet će vas poriv da napravite mali otklon od svih pritisaka i obaveza koje vam se nameću. Postoje neke stvari s kojima se ne želite suočiti, ali okolnosti će vas prisiliti na to. Kako god da se postavite, spremite se za iznenađenja koja će vam otvoriti sasvim nove uvide u vaš poslovni život. Ovaj mjesec nije naročito povoljan, ali neobično je važan za sve ono što tek dolazi.

Postoje stvari s kojima se nećete suočiti pa se spremite za iznenađenje na poslu.

Ljubav: Ugodni razgovori s prijateljima olakšat će vam, tijekom ovog perioda, osjećaj usamljenosti i neshvaćenosti. Tijekom sredine ovog perioda mogući su nervoza i višak energije koji se, ukoliko ne postoji kvalitetan odnos između vas i voljene osobe, manifestiraju kroz gubitak komunikacije i povlačenje. Nakon toga, u izgledu je poboljšanje raspoloženja, ali samo ako pronađete slobodno vrijeme da iskreno o svemu popričate s partnerom.

Neki baner

Zdravlje: Čuvajte pluća.

DJEVICA

Posao: Pred vama je zadatak da pokrenete promjene koje će donijeti napredovanje u vašem radnom okruženju. S druge strane, veliki su izazovi za ispunjenje poslovnog i privatnog plana. U izgledu su novčani problemi zbog nekih birokratskih komplikacija koje niste mogli predvidjeti. Predstoji vam dosta truda oko saniranja sitnih zavrzlama. Ukoliko budete donosili važnu odluku, uračunajte dodatno vrijeme kako ne biste probili rokove koji su vam zadati. Budite oprezni u rukovanju alatom i ako ste sudionik u prometu.

Pokrenut ćete promjene koje će donijeti napredovanje, bit će novčanih problema, ali i uspjeha.

Ljubav: Ušuškavate se pored nekog tko vam želi pružiti sigurnost i udobnost. Čak i ako se u potpunosti pripitomite, veliki su izgledi da vas voljena osoba iznenadi i istupi sa zahtjevima koji se ne uklapaju s vašim viđenjem veze. Ako se to dogodi, najbezbolnije ćete proći ako prihvatite novonastalu situaciju, čak i ako bi to vama, u prvom momentu, djelovalo kao nešto nepovoljno. Kako god da bude, stvari će se ubrzo vratiti na staro.

Zdravlje: Čuvajte se infekcija.

VAGA

Posao: Puni ste energije. Prati vas pozitivan trend u svakodnevnom životu, kako na poslu, tako i kod kuće. Sporazum se lako postiže s partnerima i kolegama, solidarnost i timski rad napreduju, a vi u cijelom sistemu zauzimate mjesto koje odavno zaslužujete. Iako vam sve ovo može djelovati prilično napeto, morate biti svjesni da je ovo vrijeme vaših malih pobjeda na koje ste dugo čekali. Pomoći ćete sebi ako se ne budete opterećivali detaljima. Držite se prioriteta.

Timski rad napreduje, zauzimate mjesto koje zaslužujete, držite se prioriteta!

Ljubav: Ovih dana je važno da svoja očekivanja svedete na minimum, a to je nešto što vam je teško. Sve što budete otpočeli neće se razvijati očekivanom brzinom i u željenom pravcu. Ne bi bilo loše da u sve svoje planove uključite drugu stranu, jer u partnerskim odlukama sudjeluju dvoje. Hoćete li s lakoćom svladati ovomjesečna iskušenja ili ćete se ozbiljno namučiti, ovisi od vaše spremnosti na kompromis.

Zdravlje: Problemi sa sinusima.

ŠKORPION

Posao: Stiže vas umor. Imate jaku potrebu za kratkim odmorom. Na sve to stižu i nove dugoročne obaveze, ali vi ćete pronaći način da sve to postignete. Ukoliko budete u poziciji da odlučujete o svom poslovanju, neka vaša razmišljanja idu u smjeru nekakvog udruživanja s ljudima koji su kapitalom na sličnoj razini kao i vi. Ukoliko radite s nekretninama, budite oprezni i objektivni u svojim procjenama pošto su u izgledu problemi koje u ovom trenutku ne možete riješiti.

Stižu nove obaveze, ako radite s nekretninama, budite vrlo  oprezni.

Ljubav: Sve vam je jasno na ljubavnom planu, ali to ne uspijevate pretočiti u riječi. Voljena osoba vas ne razumije, vaša šutnja djeluje previše misteriozno pa djelujete ljutito. Ako ne pronađete način da ponovo uspostavite blisku komunikaciju, nerazumijevanje može izazvati svađu koja je posljedica ničeg drugog do najobičnijeg nesporazuma. Prije nego što sebi zagorčate život, preispitajte se – je li ono što vas muči vrijedno raskida veze.

Zdravlje: Stomačni problemi.

STRIJELAC

Posao: Ubrzo dolaze promjene koje mogu utjecati na sve segmente vašeg života. Na udaru je reorganizacija financija, bilo da se radi o vašem radnom okruženju ili je ovo stvar vašeg novčanika, efekt je isti. Ukoliko budete očekivali pomoć sa strane, razočarat ćete se. Strategiju gradite isključivo na osobnim kapacitetima i neka vas ne ponesu tuđa obećanja jer baš kada vam bude najpotrebnije, shvatit ćete da ste bili u zabludi. Izbjegavajte pozajmice i sve druge vidove zaduživanja.

Dolaze promjene, na udaru je reorganizacija financija, ne tražite pomoć sa strane.

Ljubav: Uželjeli ste se novih poznanstava, flerta i avanture. Ovo je vrijeme kada se na ljubavnoj sceni otvaraju novi i vrlo pozitivni trendovi. LJudi koje ćete ovog mjeseca sretati izvor su stvarne inspiracije. Netko od njih može biti ključan igrač preko kojeg srećete osobu koja na ljubav gleda na sličan način kao vi. Iako cijela stvar može djelovati obećavajuće, ne zalijećite se, jer će se sve završiti prije nego što počne.

Zdravlje: Bolovi u grlu.

JARAC

Posao: Znate što želite, ali vam je u proteklom periodu sve nekako zamalo izmicalo. Bez obzira na to, vi utjehu nalazite u zadovoljstvima koja nemaju veze s vašim poslovnim životom. Trenutna faza i nije toliko loša ako biste u svoje kalkulacije uračunali manji gubitak koji može izazvati osoba s kojom ste skovali nerealan plan. Dakle, ne gubite vrijeme s neozbiljnim ljudima koji su dobri samo za zabavu i provod. Posvetite se poslu i ne plašite se grešaka, jer sve što ovih dana posijete, u budućnosti će se isplatiti.

Ne gubite vrijeme s neozbiljnim ljudima, a u ljubavi napravite važan iskorak.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi ili imate obitelj, na neki način se osjećate prozvanim da napravite važan korak koji bi bitno promijenio raspored snaga u vašem emotivnom sistemu. Ukoliko niste u vezi, na vama je odluka hoćete li preuzeti inicijativu i otpočeti komunikaciju s osobom koja vas baš i ne privlači strastveno, ali koja je, po svim drugim osnovama, dobra prilika za dugotrajnu vezu ili čak i brak.

Zdravlje: Kontrolirajte tlak.

VODENJAK

Posao: Koncentracija je na visokoj razini pa se čini da vam ovih dana neće ići loše. Međutim, postoji jedna mala opasnost da na valovima velike samouvjerenosti previdite neke očigledne činjenice koje vam mogu pokvariti cijelu financijsku konstrukciju. Konkretnije, ukoliko budete dozvolili da se u vaše odluke miješaju ljudi iz bliskog okruženja, velika je šansa da svi zajedno zapadnete u probleme. Tu se ne radi o nečijoj lošoj namjeri, već o previdima i greškama koje drugi ljudi, nehotice, mogu napraviti.

Samouvjerenost vodi do financijskih problema

Ljubav: U ljubavnim odnosima predstoje brojna iskušenja. U izgledu su ozbiljne rasprave s voljenom osobom. Od vas se očekuje podrška koju vi trenutno niste u stanju da pružite. Nakon svađe slijedi kratkotrajno olakšanje, a poslije toga iznova kompliciranje odnosa. S jedne strane, potpuno ste se usredotočili na partnera, a s druge, kao da vas nitko ne čuje i ne razumije. Veliku tenziju možete ublažiti ukoliko voljenu osobu pustite da prva povuče potez.

Zdravlje: Alergije.

RIBE

Posao: U periodu ste napornog rada pa zbog toga predstoji osjetan pad energije. Krajnje je vrijeme da se obaveze podijele i potraže partneri u poslu. Nekima ovaj period donosi veliko razrješenje, ali samo pod uvjetom da u svemu sudjeluje treća osoba, netko tko donosi posljednju riječ. Očekujete podršku od osoba na koje bezrezervno računate, ali one vas napuštaju u pogrešnom trenutku. Poslovna zavrzlama može prouzrokovati materijalnu štetu koja dolazi kao posljedica nesporazuma.

Naporno radite pa je krajnje vrijeme da potražite partnera na poslu.

Ljubav: Potrebna su vam dodatna zadovoljstva, jer se ne osjećate ispunjeno u odnosu u kojem ste službeno. Ovakav aspekt upozorava na opasnost upuštanja u duge iscrpljujuće razgovore koji vode u rasprave i svađe. Svoju emotivnu zbunjenost nemojte liječiti agresivnom komunikacijom jer će vas sve to dodatno iscrpiti. Tijekom ovog perioda možete doživjeti neugodne događaje pa se savjetuje da odložite preozbiljne razgovore i sve što može pospješiti nerazumijevanje.

Zdravlje: Nesanica.

Suzana Bannovosti

Neki baner