Zamisli život u ritmu muzike za ples…

Koji dobar naslov pjesme… pa eto kad zamišljam tako život, često bude argentinski tango jer sve što radim, radim sa strašću ili ne radim. Najgore mi je ono ljudsko mrtvilo u kojem obavljaš jer moraš. Najbolji dio su mi životni valceri koji te okrenu dok se ni sam okrenuo nisi.

Ovi tipa rumba, samba su mi nepoznanica a tko bi znao možda njih na ovoj proizvodnoj traci života najviše plešem a da ni ne znam korake. Nego spontano improviziram..:-)

Što god… u plesu je najvažnije da ne padneš, a ako i padneš da se znaš podići bez da te ocjenjuje povjerenstvo ili komisija.

E baš to mi se dogodilo jučer. Pala sam i podigla se bez pljeska i podrške. Srećom sam pala na ruke. A kad na njih padneš ako ne slomiš ni jednu, sigurno je da ćeš se dočekati na nogama.

Neki baner

Uh kako je katkad teško ne pasti i održati koordinaciju. To znaju samo oni koji su poput mene lovili ritam i posrtali… onako lagano a i spontano bez zadrške i onoga kako će me tko doživjeti. A i lomovi su zaključujem potrebni da bi se zapravo naučilo plesati.

Ritam života neka vam odredi stil. I nek vas nije briga što je ponekad klasični. Takvi su dugovječni. Sretno svima na plesnoj pozornici života, jer svatko je sam svoja zvijezda. 😘

Neki baner