Zašto će se on zaljubiti u tebe

Da bismo uopće započeli ljubavni odnos, mora postojati obostrana fizička privlačnost. To ne znači da ti trebaš predstavljati njegov idealan tip žene, niti on tvoj idealan tip muškarca. To znači da oboje osjećate fizičku privlačnost koja može biti uvod u kvalitetan ljubavni odnos. Sve vi zasigurno želite da se muškarac koji vam se sviđa u vas istinski zaljubi, a danas ćemo vidjeti kada se muškarci zaljubljuju. I zašto će se on zaljubiti u tebe? 

Započnimo današnju temu isječkom iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca:

Kada muškarac zavrijedi poštovanje žene kojoj se divi, sve ostale žene padaju u drugi plan, sve drugo postaje nevažno. A kada muškarac zadobije povjerenje i divljenje takve žene, učinit će sve da tako i ostane.

Drage moje dame, imajte na umu da ljubavni odnosi ne trebaju biti komplicirani niti teški. Da, sve može i treba ići glatko. I muškarac će se zaljubiti u tebe baš tada, kada osjeti da sve ide glatko. To ne znači da sve treba biti lako i da mu trebaš biti stalno dostupna. To samo znači da način na koji komuniciramo u početku veze znatno utječe na smjer u kojem će se ta veza razvijati.

Zašto se muškarci ne zaljubljuju

Ako je sve bilo super, ako ste imali jaku seksualnu kemiju, ali vaša veza unatoč tome nije uspjela, tada su velike šanse da je došlo do kratkog spoja u komunikaciji. To znači da je vrlo vjerojatno došlo do nerazumijevanja, pogrešnih očekivanja i potom do nepotrebnih sukoba. Da se razumijemo, i muškarci i žene rade greške u koracima, no idemo vidjeti koje korake vi drage dame možete i trebate izbjeći.

Neki baner

Ono što će sabotirati i naizgled obećavajući ljubavni odnos jest – drama. Ako prerano izgubite kontrolu i kažete mu sve što mislite i ne mislite, a pritom ne birate riječi, velike su šanse da će s njegove strane doći do „brzog hlađenja“.

To je zapravo i lako razumjeti, osobito ako ste se već našle u situaciji u kojoj ste bile prestravljene naglim reakcijama muškarca. Naime, kada nekoga tek upoznajemo, ovakve promjene u ponašanju mogu biti presudne za mladu vezu.

Svojim ponašanjem možemo ostaviti pogrešan dojam, koji je kasnije teško promijeniti.

Do ovakvih naglih reakcija, prepirki i općenito drame, najčešće dolazi onda kada se bojimo da će nas druga strana ostaviti, izigrati, povrijediti. Ponašanje koje je uzrokovano strahom najčešće vodi do toga da se dogodi upravo ono čega se najviše bojimo. Veza završava prije negoli je i počela i sve zato što druga strana ne želi dati drugu priliku.

Zašto će se on zaljubiti u tebe,   Kako ubrzati proces, greške u online upoznavanju Kako osvojiti muškarca dopisivanjem, kako izbjeći očajničke poteze, Kako ga zainteresirati na duge staze? , Što učiniti kada ti želiš vezu, a on nema ozbiljne namjere , Kakve žene muškarci obožavaju?, Kako promijeniti ljubavni život u kratkom vremenskom periodu? Zašto ti on ništa ne nudi, Kako dejtati u izolaciji

U novom ePriručniku Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem otkrila sam kako komunicirati s muškarcem na pravi način koji vodi do zaljubljivanja. U početku je važno imati na umu da svatko traži partnera koji mu najviše odgovara. I upravo zato će rijetko tko imati razumijevanja za emotivne ispade. 

Zašto će se on zaljubiti u tebe

Zaljubljen muškarac često neće znati objasniti zašto se zaljubio. On samo zna da se pored tebe sjajno osjeća, a važan sastojak toga magičnog odnosa je PONAŠANJE. 

Drugim riječima, ako te muškarac doživi kao ženu koja ima kontrolu nad svojim emocijama i ponašanjem, željet će biti i ostati u tvojoj blizini. Ako si mu privlačna, ako ste se povezali na intelektualnoj razini i ako ima osjećaj da pored tebe može biti svoj, bez da će biti ismijan ili kritiziran, na dobrom si putu da postaneš ona prava.

I ne, to ne znači da se trebaš dokazivati bilo kojem muškarcu da bi zadobila njegovu pažnju. Isto tako to ne znači da trebaš prešutjeti kada ti nešto ne odgovara.

To znači da trebaš jasno komunicirati svoje želje, bez nepotrebne drame, bez podizanja tona, bez teatralnih odlazaka. Sve to može biti tolerirano s obje strane u dužoj vezi, ali kada je veza tek u fazi formiranja, tada malo toga biva tolerirano. 

Po tome pitanju mi žene smo često u stanju dati više prilika muškarcima, dok muškarci bježe od drame – glavom bez obzira. 

Nije fer, ali tako stoje stvari

Da, to nije fer. Kada je već bio tako zanesen u početku, zašto nije uz tebe u dobru i zlu? Zato što se još uvijek za tebe nije emocionalno vezao. Zato mu je lakše krenuti dalje i tražiti neku novu ženu pored koje se bolje osjeća. Surovo, ali istinito.

Muškarac traži ženu pored koje je njemu lijepo, s kojom ide glatko, koja neće izgubiti kontrolu onda kada on zakasni na spoj ili kada ju ne nazove u dogovoreno vrijeme. Cijenit će ženu koja će mu ukazati da je njezino vrijeme dragocjeno, ali bez potenciranja svađe. 

Kako biste postigle da vas muškarac čuje i poštuje, onda je važno ukazati na ono što nije u redu – smirenim, ali oštrim tonom. Ako stvar ode dalje i ako mu kažete sve i svašta, tada postižete kontraefekt. On tada samo želi pobjeći – bilo gdje.

Lako je postati ta

Lako je postati ta. Ne treba vam magija da biste postale one prave muškarcima koji vam se sviđaju. Treba vam malo znanja i mudrosti po pitanju muško ženskih odnosa. Kada znaš kako, sve postaje lako, a kada ne znaš, metode pokušaja i pogrešaka mogu te stajati kvalitetne veze.

U knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca, objasnila sam kako se u njegovim očima postati Vila, a to je žena koja mu se sviđa više od svih ostalih žena na planeti. Drugim riječima:

Vila je žena koja zna što želi od života. Žena koja ima svoje „ja“ i nije ovisna o muškarcu. Žena prema kojoj muškarac vrlo brzo razvije onu snažnu privlačnost o kojoj smo govorili. Ona je žena koja lako komunicira s muškarcem. Muškarac se pored Vile osjeća nagrađeno, a ne zarobljeno. Ona ga simpatizira i cijeni, ali ga ne treba. Zbog toga u muškarcu izaziva neopisivo DIVLJENJE.

Neki baner

U emisiji „Na kavi s Nelly“ govorila sam o tome kada će on odabrati tebe, a video možete pogledati klikom na link.

Nastavak slijedi u idućoj kolumni, a do tada vam šaljem jedan veliki pozdrav!

Vaša Nelly

Neki baner