Zašto se ne sexam kad sam slobodna?

Hladna kava znači da četrdeset pet minuta gledam u ekran bez napisanog slova. Sex slobodnih žena. Kako pisati o nečemu što ne postoji?

Dobro, opet generaliziram, ali evo, to su moja iskustva i žena koje ja volim i znam, pa vi dalje zaključite. Biti slobodan, kada su ljubavni odnosi u pitanju, znači da se bez osjećaja krivice možete spetljati s bilo kojim muškarcem koji vam se svidi. Mnogi misle da je bez osjećaja krivice i bez razmišljanja isto.

Ne, slobodna žena (većina) itekako razmišlja. I vrlo često u tome i pretjeruje.

Mislim da je razlog tome što sex nikada nije samo sex. Koliko god ne htjeli priznati, većina ljudi se, ustvari, veže. Ako ništa, za taj dobar osjećaj s drugom osobom. Ja nešto i ne zalazim u noćne klubove, ali svake nedjelje razgovaram sa frendicama koje posjećuju takva mjesta. I moj vikend, koji provedem pišući, je nekad uzbudljiviji od njihovog. Zašto ne dolazi do filmskih super-scena kada se upoznaju za šankom, shvate da su jednako sje*ani i završe noć divljim seksom u njenom stanu? Zato sto su režiseri kreativni, a frajeri u klubovima baš i ne.

I najzelenije oči i najdefiniraniji mišići ne znače ništa ako put koji vodi do sexa nije zanimljiv. I to je ono što današnjim muškarcima nedostaje. Moraš me nekako dovesti do želje.

Fatalna

Bez želje ne može. To je jedan oblik nekrofilije. I jasno da nisu svi nesposobni, ali jasno je i da nakon tri nesposobna da te osvoje teže daješ priliku svima drugima. Naravno, izuzeci su žene koje nikada i nije ni potrebno osvajati prije samog prepuštanja, ali ne bih se njima bavila; mislim da u medicini postoji naziv za to. Uz klubove, najlakša i najčešća upoznavanja, koja kasnije dovode do različitih oblika zbližavanja, su na društvenim mrežama, ali to je relationship status single i dalje ne znači da će bit sexa. Ne tvrdim da nikada do toga ne dođe, nego da je mit da se do njega dolazi češće zbog samog statusa.

Neki baner

Na sreću ili čak nasreću, udvarača imam mnogo. Kad kažem mnogo, mislim mnogo, mnogo, mnogo. Stalno i svuda. Oni su, dakle, potencijalni seksulani partneri. Ovako o njima razmišljam… Ako je prezgodan, znači da se moram uvjeriti i koliko je pametan. I da je najpametniji, poželjno je da trenira. Ne zaboravimo da mora biti duhovit. Jer, moram se zabaviti i prije i nakon odnosa. Ali svakako prethodno se uvjeriti da nije baš totalna budala. I da nije poševio preveliki broj žena. Nitko ne želi biti broj više. Ali ni premalo. Za dobar odnos mora imati iskustva. Da ne misli samo na svoje želje. Da zna kad je potreban. Da o njemu požudno razmisljam i u drugim situacijama.

A da bih znala sve to, potrebno je da ga dobro upoznam. A kad takvog (jednom) upoznam, onda ni ne želim biti slobodna. Za takvog se želim vezati na puno duže. I onda imam sex, ali već nisam slobodna.

I sad vam je valjda jasno zašto sam sama i FATALNA.

Ivana Cvjetković

 

Neki baner