Ženski horoskop za tjedan pred nama: dame što nas očekuje?

Ožujak je već došao na svoje, a drugi tjedan prvog proljetnog mjeseca će oduševljavati mnoge. Preporuke astrologa za razdoblje od 08. do 14.03. pomoći će ženama svih znakova Zodijaka da skupe snagu i unesu uspješne promjene u život, zaobilazeći zamke sudbine.

U ožujku neće biti retrogradnih planeta koji bi mogli ometati uspjeh, ali ponekad se događaji ipak mogu pokazati nepredvidivima. Važno je razmišljati pozitivno i ne dopustiti da tuga i malodušnost prevladaju. Pozitivan stav pomoći će vam da se nosite sa svim preprekama.

Žena Ovan

Astrolozi preporučuju damama ovog znaka da se ne zaustavljaju i da tvrdoglavo slijede svoje ciljeve. Ovaj će tjedan biti povoljan za oživljavanje financijske neovisnosti i promjena. Žene ovog znaka moći će promijeniti svoj imidž kako bi se osjećale sigurnije i lakše privukle pažnju okoline.

Energija zvijezda i planeta dat će priliku da se stvari dovedu u red u životu, a zato je važno da žene Ovnovi budu svjesne odgovornosti i odustanu od avantura.

Žena Bik

Astrolozi preporučuju ženama Bikovima da se prilagode kako bi stekle nova znanja koja će im pomoći otvoriti nove horizonte i upoznati zanimljive ljude. Svakodnevne afirmacije pomoći će vam da ojačate svoj šarm, a uspjet ćete privući sreću ako odagnate tužne misli.

Neki baner

Za predstavnice ovog znaka važno je zapamtiti da će ovog tjedna biti moguće privući ono što žele ako odvoje vrijeme i uoče detalje.

Žena Blizanac

Žene Blizanci imat će sreće ovog tjedna. Energija zvijezda i planeta pomoći će u ostvarenju vaših planova, bit će vremena za transformaciju, kako unutarnju tako i vanjsku.

Astrolozi preporučuju Blizancima da se pobrinu za dobro raspoloženje, što će pomoći u prevladavanju privremenih poteškoća, prilagodbi na uspjeh i  donošenju sretnih promjena u životu.

Žena Rak

Dame Rakovi osjetit će porast kreativne energije, a astrolozi preporučuju da razviju svoje skrivene sposobnosti kako bi proširili svoje vidike. U poslovnom okruženju potreban je oprez: postoji rizik da vas netko prevari pa ne biste trebali žuriti s financijskim transakcijama.

Obiteljski odnosi bit će skladni ako se pronađu kompromisna rješenja i izbjegnu konfliktne situacije.

Žena Lav

Drugi tjedan ožujka/marta donijet će promjene za Lavice. Astrolozi preporučuju ženama ovog znaka da se prilagode uspjehu kako bi snagom misli privukle ono što žele, također da se ne boje promijeniti svoj život na bolje, čak i ako to zahtijeva napore.

Ustrajnost, iskrenost i samopouzdanje pomoći će ženama Lavovima ne samo da dobiju solidnu podršku, već i da privuku uspješne promjene.

Žena Djevica

Astrolozi preporučuju Djevicama da u ponedjeljak započnu s unošenjem sreće u život. Talismani neće biti suvišni, što će pomoći u zaštiti od negativnosti.

Ovaj će tjedan biti uspješan ako vjerujete u sebe i ne obraćate pažnju na dosadne pogreške. Žene ovog znaka moći će pronaći sreću, a zato je važno prevladati prepreke, a ne ih pokušati zaobići.

Žena Vaga

Dame Vage ovog će tjedna trebati izdržljivost i sposobnost gledanja unaprijed. Astrolozi upozoravaju da će se događaji razvijati dinamično i ne uvijek prema planu, a predstavnicama ovog Znaka trebat će sva vještina i sposobnost da na vrijeme uoče važne detalje.

Intuicija će vam pomoći da zaobiđete zamke sudbine i bez gubitka dođete do cilja.

Žena Škorpion

Astrolozi Škorpionima predviđaju tjedan ispunjen uzbudljivim pustolovinama. Energija zvijezda i planeta bit će povoljna za osobne odnose, što znači da je vrijeme da uspostavite vezu s voljenima, kao i da  pronađete srodnu dušu.

Ovaj tjedan ožujka/marta bit će uspješan i za poslovnu stranu života. Dame ovog znaka mogu računati na napredak ako ne sumnjaju u sebe i ne boje se promjena.

Žena Strijelac

Astrolozi preporučuju ženama Strijelcima da budu strpljive i započnu put transformacije. Ovaj tjedan zvijezde i planeti bit će podrška onima koji se ne boje priznati svoje pogreške i koji žele naučiti vrijedne lekcije za budućnost.

Strijelci će imati priliku promijeniti svoj život nabolje, ali zato trebaju napraviti mjesta za nove stvari, riješivši se stereotipa, zastarjelih planova i svega što koči razvoj.

Neki baner

Žena Jarac

Proljeće je već počelo, a drugi tjedan u ožujku/martu obećava da će biti aktivan. Astrolozi preporučuju damama Jarcima da ovog tjedna budu aktivnije kako mogle završiti sve što je planirano.

Sreća će se nasmiješiti onima koji misle pozitivno i ne boje se prevladati privremene prepreke na putu do dugo očekivanih i pozitivnih promjena.

Žena Vodenjak

Žene Vodenjaci imat će naporan tjedan jer ne mogu oklijevati s provedbom odvažnih planova. Astrolozi preporučuju da se pouzdaju u najbolje karakteristike svog karaktera kako ne bi propustili obećavajuće prilike.

Druga polovica tjedna bit će uspješna za izgradnju osobnih odnosa, a Vodenjaci će moći pronaći sklad u obitelji i pronaći svoju ljubav ako im srce još nije zauzeto.

Žena Riba

Drugi tjedan ožujka/marta donijet će Ribama ugodna iznenađenja. Energija zvijezda i planeta favorizirat će one koji započinju novu fazu života, opraštajući se od svega što je zastarjelo i koči razvoj.

Početkom tjedna Ribe će se moći oprostiti od prošlosti, zatvoriti stare dugove i obnoviti energiju, a u drugoj polovici tjedna moći će se posvetiti učenju i usvajanju novih znanja što će pomoći da se unesu pozitivne promjene u život.

dailyhoro.ru

Neki baner