Analemma – najbolji prijatelj vaše dugovječnosti

Za početak, što je zapravo Analemma i što simbolizira?

U astronomiji, pojam “Analemme” poznat je kao dijagram u obliku osmice koji upućuje na položaj sunca u odnosu na neku fiksnu točku na Zemlji. Tijekom godine taj položaj oscilira i često se prikazuje na pješčanim satovima ili globusima. Ona je također simbolični prikaz nagiba sunca u odnosu na Zemljinu os, tj. rotaciju iste.

Pojam Analemme koristi se još od 18. stoljeća te postoje mnoge varijacije, a izvor joj je grčki i zapravo znači potpora!

Nama ona je potpora zdravlju!

No, što točno za nas predstavlja simbol Analemme i zašto je toliko važna?

Analemma je revolucionarno rješenje tj. praktični alat, osmišljeno kako bi vaš život i zdravlje dovelo u njegovo optimalno stanje i čini to na vrlo jednostavan način, tako što mijenja strukturu vode. I to one obične, vode iz pipe.

Neki baner

Što to točno znači pitate se? I ja sam se pitala, osjećajući zbunjenost prilikom prvog susreta s ovim čudom moderne tehnologije. No, to jednostavnim rječnikom možemo opisati kao dovođenje jedne molekule vode u njezino optimalno stanje.

Stručnjaci koji stoje iza samog brenda sročili su to ovako:

U uobičajenoj vodi, kakvu svi konzumiramo molekule H2O kreću se kaotično i nepravilno. Jednostavnim postupkom Analemma radikalno mijenja stanje vode preuređivanjem molekula H2O u tekuću kristalnu strukturu. Ta struktura i njezina stabilnost imaju izvanredan utjecaj na sva živa bića.

No, zašto je to uopće bitno?

Bitno je zbog naše vitalnosti, zbog zdravlja naših unutarnjih organa, zbog naše unutarnje životne dobi koja se odražava i na naš fizički izgled. Bitno je za naš imunitet. Ali i za dobar osjećaj koji vas prati tijekom cijelog dana, baš kao što prati mene od kad je koristim.

Znate li da se dob našeg organizma može izmjeriti? I to na jednostavan način putem GlycanAge testa, kojim možete ustanoviti koja je unutarnja starost vašeg organizma.

To što ste možda u tridesetima ili četrdesetima ne znači da i vaše tijelo ima istu tu dob, već ono može biti mnogo starije. Mnogo vremena posvećujemo vanjskom izgledu, posve nesvjesni da onaj sat iznutra definira kako će se naš mladolik izgled manifestirati izvana i hoćemo li prerano ostarjeti. Stres, umor, korištenje mobitela koji su nam u ruci 24/7 čine svoje, iscrpljuju nas i tu nastupa Analemma. Dovoljno je svakodnevno ovim alatom miješati tekućinu koju konzumirate i tako neutralizirati štetnosti.

Analemma

To dovodi organizam iznutra u njegovo optimalno stanje, jer mi smo u svojoj strukturi sačinjeni 80% od vode! Također, to znači da se poboljšanjem stanja našeg organizma, produžuje i naš životni vijek.

Kada sam čula taj podatak ostala sam pozitivno šokirana, jer moći doslovno okrenuti svoj unutarnji sat i omogućiti si pomlađivanje iznutra prema van, nešto je o čemu se sanja i o čemu se snimaju Hollywoodski blockbusteri sa SF elemntima.

No, s Analemmom moći utjecati na usporavanje starenja iznutra, znači imati ključ svoje dugovječnosti u vlastitim rukama.

Kako izgleda Analemma i kako se koristi?

Laganog je i efektnog dizajna u obliku tube, tj štapića, ispunjena koherentnom vodom punog spektra. Tim štapićem kratko promiješate tekućinu koju planirate konzumirati te pritom dopuštate Analemmi da lagano strukturira molekule u vodi koju planirate piti. Takva, optimizirana voda u svom maksimalnom “Supercharged” stanju stvara koherenciju u vašem tijelu i umu. Prostim rječnikom, dovodi vas u vaše idealno stanje, gdje tijelo i um savršeno funkcioniraju i nadopunjuju se.

Ono što je dobro za nas, dobro je i za naše ljubimce ali i naše biljke. Koristeći Analemmu redovito, neutralizirajući vodu iz pipe, mnogi su primijetili da bolje spavaju, ali su isto tako primijetili da im lončanice bolje napreduju.

Blagodati Analemme su mnogostruke, više snage, više poletnosti, bolji san, bolja koncentracija… to su samo neke od pozitivnih promjena koje sam primijetila.

Da bi Analemma bila to što je i pružila nam mogućnost stjecanja optimalnog zdravlja i de facto nas pomladila iznutra, pobrinule su se mnoge studije koje je prošla i koje potkrepljuju ono što ovdje spominjem, što sam osobno iskusila u ovom kratkom razdoblju kako je koristim.

Analemma promo 2 from Analemma on Vimeo.

Iza Analemme stoji tim stručnjaka i znanost, koji su je oblikovali u jedinstven alat u misiji postizanja vašeg izuzetnog života i dugovječnosti.

A to je zapravo ono što svi mi želimo, živjeti dugo i kvalitetno, biti vitalni, zdravi i sretni.

Pozivam vas da razmislite o svemu što ste pročitali, kliknete na Analemma Water web, pročitate više o studijama i benefitima i poklonite sebi najboljeg saveznika svog zdravlja i dugovječnosti.

Neki baner