Prvi put…

Koračala je bosa, iznad uvale sunce se spuštalo u more želeći se odmoriti. Hodala je polako znajući svaki kamen napamet, postavljen kako bi kupači izbjegli trnje i draču…

Sve je izgledalo potpuno isto. Kao da je vrijeme ovdje stalo. Ili zapravo nikada nije postojalo?

Skok na zadnji kamen bio je lak, kao da joj je još uvijek 17 godina. I osjećaj nervoze u grudima, kao onaj prvi put… njihov prvi put. Njen prvi put…

Summer-Kissing-2

Zakoračila je na meki pijesak. A na plaži nije bilo nikog. Samo cvrčci u žbunju i sunce što lagano silazi u pokoji lijeni val. Odlučila je prošetati, puštajući da joj prsti tonu u pijesku koji je još bio topao od ljetne vreline.

U daljini negdje čula se vriska kupača. Djeca. I ona je bila samo dijete kad je prvi put stajala ovdje.

Sjetila se kako joj je prišao s leđa i obavio ruke oko struka.

-“Je li te strah?” – pitao ju je.

Neki baner

-“Malo.” – šapnula je.

-“I mene.” – priznao je i poljubio ju u vrat, te okrenuo prema sebi. Podigao joj je bradu u vis i nježno je poljubio. Njene ruke uvile su se u njegovu kosu koju je toliko voljela, dok je on spretno prstima odvezao gornji dio njenog badića.

Taj mali komadić tkanine bešumno je pao u pijesak, a on ju je privukao bliže k sebi. Osjetivši mekoću njegove kože uz svoju, tijelom joj je prošao osjećaj uzbuđenja kakav nikad do tad nije osjetila, a kad ju je nježno spustio na pijesak i počeo ljubiti po tijelu, bradavice su joj se ukrutile i potpuno se zbunila. Osjećaj njegovog tijela na njenom bio je kao opijum. Laticama božura nježno joj je prešao preko lica, a zatim je podigao i ponio u vodu.

Unio ju je nježne valove što su ih zapljuskivali. Držao ju je i ljubio dok su se njene grudi trljale uz njegova prsa, a kad ju je spustio, osjetila je da je u vodi do struka…

-“Zaplivajmo malo dalje.”- šapnuo joj je i ona se pustila.

Usne su im bile prekrasno slane i svidjeli su joj se ti morski poljupci. Privukao ju je k sebi a ona mu je stavila ruke oko vrata. Voda nije bila mnogo dublja no tren ranije, ali znala je da je to pravo mjesto. Da su dovoljno daleko od obale i daje sunce dovoljno nisko na obzorju. More je bilo gotovo potpuno mirno a njegove oči duboke, iskrene i pune želje.

Privila se uz njega i počeli su se strasno ljubiti. U jednom je trenutku zaronio i osjetila je da joj skida gaćice i da je mazi.. tamo dolje.

Osjećaj uzbuđenja bio je sve jači kao i njena želja.

sexy

-“Sigurna si da to želiš?” – još jednom je pitao, a ona je samo klimnula glavom i strasno ga poljubila. U tom trenu povukao ju je k sebi i podignuo, obujmila ga je nogama i osjetila kako on lagano, nježno prodire u nju. Bol je bila prisutna ali neprimjetna, jer ga je željela. Kad je ušao u nju do kraja, osjetila je žmarce a on se nasmijao i izašao iz nje.

Povukao ju je za ruku i otplivali su do plićaka. Zatim su se dugo ljubili, dok ih je more zapljuskivalo. Njene bradavice stiskale su se uz njegova prsa i silno ga je ponovno željela.

“Zašto si stao?” – pitala je.

“Polako malecna, imamo cijelu noć.” – šapnuo je i poljubio je, pa se pridigao i ponio ju kao da je perce nazad na plažu, te je spustio na dekicu koja je bila prekrivena laticama božura. Gledao ju je onako golu i savršenu. Nabreklih prsiju, vatrenih usana. Mladu i nikad diranu. Bila je samo njegova.

Legao je na nju, a ona je spontano razmaknula noge. Ušao je u nju nježno i ona osjeti bol. Lecnula se ali pratila je njegov ritam. U jednom trenu bol je minula, a njeno uzbuđenje počelo je rasti. U navali strasti okrenuli su se i ona je sjedila na njemu. Instinktivno počela ga je jahati, držeći ga za prsa čvrsto, a on ju je objema rukama uhvatio za guzu i lagano usmjeravao što da radi. Kad je uhvatila ritam, pridigao se, uhvatio ju za grudi i izljubio ih, igrajući se s njima, a ona se osjećala kao da je na rubu ludila.

“Još samo malo… tako maco… uživaj.” – privio ju je k sebi čvrsto dok je ona po prvi put u životu osjetila eksploziju vreline koja joj je prošla tijelom… Okrenuo ju je na leđa i zabijao se u nju, dok ju je još uvijek preplavljivao val orgazma, a ona ga je čvrsto uhvatila za guzu i tjerala da se što jače zabije u nju, dok u sebi nije osjetila njegovu vrelinu.

Neki baner

beach-couple-kiss-ocean-Favim.com-719136Iscrpljen, spustio se na nju i tako ležao neko vrijeme, još uvijek ga držeći u njoj.

“Molim te… molim te… još jednom.” – šapnula je, a on ju je poljubio, pridigao i izašao iz nje. Neko vrijeme su se ljubili, a kad je ponovno osjetio želju, okrenuo ju je na trbuh, rukom joj nježno masirao klitoris dok se nije ovlažila a zatim se divlje i pohotno zabio u nju. Ljuljali su se u tom divljem ritmu i uživali kao da su stvoreni jedno za drugo.

Umorni, pali su na latice božura i smijali se.

“Je li jako boljelo?” – upitao ju je.

“Malo… ali ništa ne bih mijenjala, ovo je najljepši osjećaj na svijetu.” – uskliknula je.

“Volim te.” – šapnuo joj je.

“Volim te.”” – šapnula je.

-“Još uvijek, nakon svih ovih godina?” – trgnuo ju je poznati glas iz sjećanja. I ponovno je osjetila iste te ruke oko svoga struka i iste te usne na svome vratu…

Dvadeset godina je minulo od tad, ali kao da nije prošao ni tren…

 

To be continued…

Fantasy

Neki baner