Tajne žena koje uvijek dožive orgazam

Za većinu žena doživaljavanje vrhunca tijekom seksa nije lako. Možda niste dovoljno opuštene, ili vam misli odlutaju ili ne poznajete dovoljno dobro svoje tijelo.

Koji god razlog bio, seksualni stručnjaci imaju nekoliko objašnjenja kako neke žene uvijek dožive vrhunac.

Samozadovoljavanje

Više od polovine žena svoj prvi orgazam doživi masturbacijom. Samozadovoljavanje je najbolji način da upoznate svoje tijelo i saznate šta vas točno uzbuđuje. Vrlo je bitno da točno znate što vas dovodi do ekstaze i da svom partneru pomognete i podučite ga.

Uvijek misle na svoju G točku

Osim poznate G točke, žene imaju još tri erogene točke unutar i oko vagine, koje su povezane i stimuliraju klitoris i vrh klitorisa ili G točke koja je gotovo uvijek zaslužna za postizanje vrhunca. Točnije, njena stimulacija.

Ne preskaču predigru

Predigra je vrlo važna i ako traje dovoljno dugo (u zavisnosti od onoga koliko je ženi potrebno) uzbudit će ženu do neviđenih razmjera. Predigra je “tajno oružje” pomoću kojeg će svaki muškarac dovesti svoju partnericu do najboljih orgazama. Ona je uvod u seks i okidač za “gubljenje kontrole” nad umom i tijelom. Masaža, maženje, poljupci, šaputanje, oralni seks… sve je to dio predigre.

Neki baner

Tajne žena koje uvijek dožive orgazam

Otvoreno pričaju što žele i vole

Možda zvuči kao nimalo lak zadatak, ali jedino ako žena otkrije što je uzbuđuje i što je dovodi do vrhunca, njen partner će moći to i sprovesti u djelo. Vrlo je važno da partner zna što vas uzbuđuje, što vam godi, a što ne. Zato, nemojte se sramiti već budite iskrene i razgovarajte s partnerom.

Ne stvaraju sebi pritisak da postignu orgazam

Točnije, ako se silno trudite i očekujete orgazam svaki put tijekom seksa, same sebi stvarate stres i vrlo je vjerovatno da ga nećete doživjeti. Što ste opuštenije i što manje razmišljate, to ćete brže i češće doživjeti vrhunac.

Izvor: Z&S

Neki baner